Надрукувати
Перегляди: 1576

Громадська організація «Професійна Ліга соціальних працівників Сумщини» запрошує внутрішньо переміщених осіб, котрі проживають на території Сумської області, взяти участь у проекті із самозайнятості.

Проект «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування внутрішньо переміщених осіб та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні» реалізується Міжнародною організацією з міграції за фінансової допомоги Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

У Сумській області передбачається формування двох груп із мікропідприємництва, чотирьох – із самозайнятості та однієї – із підвищення професійної спроможності з подальшим наданням гранту.

Участь у проекті можуть взяти особи віком від 18 до 60 років, котрі офіційно зареєстровані, як внутрішньо переміщені (ВПО) на території Сумської області, про що мають відповідну довідку.

Для групи «Мікропідприємництво» потрібен досвід підприємницької діяльності (щонайменше шість місяців), свідоцтво про реєстрацію ФОП, ПП чи ТзОВ та свідоцтво про сплату єдиного податку, власником якого є заявник.

Прийом анкет триватиме до 15:00 30 грудня.

Більше інформації за посиланням