Надрукувати
Перегляди: 1509

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО ініціював створення штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, до якого увійшли заступники міського голови, представники департаментів, управлінь та обслуговуючих організацій.

Начальник Сумського обласного гідрометеорологічного центру Олександр ПОНОМАРЬОВ повідомив, що на Сумську область насувається циклон, який вже завдав значної шкоди в південних областях України, це передбачає сильні морози протягом п’яти днів, а також сильні снігопади та ожеледицю.

Представники комунальних підприємств зазначили, що повністю готові до погіршення погоди. Зокрема, КП «Шляхрембуд», КП «Водоканал» та КП «Зеленбуд» організують цілодобове чергування більше 40 одиниць техніки. Більше 10 одиниць техніки на вулиці міста виведуть обслуговуючі організації.

«Закликаю вас допомагати один одному, не залишати автомобілі на узбіччях доріг та, за можливості, відкласти поїздки містом та областю. Звісно ж, треба пильніше ставитись до пересування дітей та літніх людей», - звернувся до містян Олександр Лисенко.

Нагадаємо, в місті облаштовані пункти обігріву, де з 8:00 до 17:15 містяни можуть випити чашку гарячого чаю та зігрітися.
Розташування пунктів: вул. Петропавловська, 87/3; пр-т Т. Шевченка, 11; пр-т. М. Лушпи, 23; вул. Інтернаціоналістів, 18.