Надрукувати
Перегляди: 2029

У розташуванні 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади тривають роботи з облаштування нової казарми для військовослужбовців.

12 січня хід робіт проінспектували міський голова Олександр ЛИСЕНКО та представники ЗМІ.

Торік на ремонт приміщення площею 560 квадратних метрів з міського бюджету виділили 400 тис. грн. Загалом після завершення ремонтних робіт у казармі зможуть розташуватися близько 70 військових.

«Сьогодні наше завдання облаштувати казарму перш за все для того, аби наші бійці, повертаючись із фронту, мали можливість проживати у достойних умовах. Вони це заслужили. Ми ж докладемо максимум зусиль для того, щоб будівля завершилися якомога швидше», - сказав міський голова Олександр Лисенко.

Принагідно очільник Сум зазначив, що у 2017 році на завершення облаштування казарми з міського бюджету планують виділити близько 700 тис. грн.

Заступник командира 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади по роботі з особовим складом Дмитро ГОРБ подякував міському голові та депутатському корпусу за співпрацю, яка триває вже понад два роки: «Будівництво казарми для наших воїнів – це ще один крок на шляху розбудови нашої армії. І приємно, що міська влада дбає про своїх захисників».