0010.jpg

У п’яницю, 13 січня, на КП «Міськводоканал» підбили підсумки творчого конкурсу серед працівників підприємства «Майстри на всі руки».

Свої таланти продемонстрували 23 учасники.

На конкурс подали роботи в різних стилях. Конкурсанти малювали картини, в’язали одяг, готували страви, майстрували поробки тощо. Кожен експонат вражав оригінальністю задуму та творчим підходом в доборі техніки виконання.

Переможців обирали працівники підприємства шляхом таємного голосування.

Найталановитішими визнали слюсаря АВМ служби експлуатації та розвитку Володимира ГОЛОВКА, машиніста насосної установи станції очисних споруд Тетяну СІРОШТАН, електрогазозварника Олексія СОЛОДОВНИКА.

На урочистому зібранні за участі директора КП «Міськводоканал» Анатолія САГАЧА, міського голови Олександра ЛИСЕНКА та його першого заступника Володимира ВОЙТЕНКА переможцям конкурсу вручили подяки та подарунки. Не забули й про решту учасників творчого змагання.

Очільник міста привітав колектив комунального підприємства з новорічними святами та окреслив пріоритетні напрямки роботи у 2017 році.

У свою чергу, водоканалівці защедрували гостям, а студенти Сумського вищого училища мистецтв i культури ім. Д. С. Бортнянського привітали присутніх святковим концертом.