007.jpg

Напередодні Дня Соборності, який Україна відзначатиме 22 січня, в міській податковій розгорнулася тематична виставка дитячих малюнків та відбулися урочисті збори співробітників.

Фахівці Державної податкової інспекції у м. Сумах долучилися до загальнодержавного свята - Дня Соборності України, одягнувши вишиванки. Тим самим податківці продемонстрували - вони горді тим, що є українцями.

У приміщенні інспекції розгорнулася виставка дитячого малюнку. Творчі роботи юних митців вразили не дитячим розкриттям важкої для розуміння «дорослої» теми. Всі малюнки наповнені мріями про майбутнє країни, щасливе дитинство й добробут кожної родини.

Очільник інспекції Юрій МЕЛЬНИК наголосив: «Навіть найменші громадяни нашої країни розуміють необхідність її об’єднання, за яким стоїть її сила та міць нашої держави».

Потому на урочистих зборах Юрій Мельник привітав співробітників із святом, зазначивши: «Минуло двадцять п’ять років Незалежності. На жаль, проблема соборності України залишилася не менш актуальною. Хочу відзначити, що рух активність українців, які декілька років поспіль стають у живий ланцюг від Львова до Києва, окриляє і надихає народ та змушує повірити у власні сили щодо створення могутньої європейської держави».