003.jpg

Цього року традиційна фотовиставка є знаковою, адже «День» відзначає своє 20-річчя.

Жива музика, чудові фотографії та велика кількість людей – все це характеризує дні «Дня» в Сумах. Більше ста фотохудожників, журналістів, депутатів, громадських діячів та сумчан долучились до святкування 20-річчя однієї з найпопулярніших газет України.
«Як відомо, всеукраїнська газета «День» є популярним суспільно-культурологічним виданням, яке виходить у світ трьома мовами та спрямоване на підняття історичної грамотності наших громадян. Цього року, завдяки тісній співпраці з місцевою владою та підприємцями, ми розпочинаємо нашу фотовиставку саме тут, у Сумах», – повідомив президент благодійного фонду сприяння ініціативам газети «День» Микола ГРИЦЕНКО.

Долучився до заходу і Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

«Ознаками демократичності та відкритості будь-якої держави є засоби масової інформації. Завдяки таким виданням, ми можемо впевнено говорити про демократичність нашої країни. Саме тому, щоб підтримати газету та сприяти культурному та суспільному розвитку сумчан, ми передплатимо видання для всіх бібліотечних установ міста», – зазначив Олександр Лисенко.

З найбільшою в Україні фотоекспозицією з життя держави сумчани можуть ознайомитись з 20 січня по 5 лютого в міській галереї за адресою: вул. Соборна, 27