Надрукувати
Перегляди: 1579

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО оглянув ремонт у приміщеннях Сумського дитячого навчального закладу №13 «Купава» Сумської міської ради.

Міська влада приділяє значної уваги дитячим закладам освіти, а особливо їх матеріально-технічній базі. Завдяки цьому керівництво ДНЗ №13 «Купава» змогло значно покращити стан закладу.

«Найголовніше для нас – це наші діти, тому ми приділяємо максимальної уваги, щоб вони могли рости та розвиватися у гарних умовах. Я думаю, що завдяки співпраці з депутатським корпусом ми зможемо привести у гарний стан і інші дитячі заклади», - повідомив Олександр ЛИСЕНКО.

Коштом міського бюджету та з допомогою депутатів Сумської міської ради в установі обладнали нову групу, приміщеннях зроблений ремонт та закуплена мультимедійна техніка.
Нові меблі, відремонтовані приміщення, пральня, яка поповнилась трьома новими пральними машинами, та мультимедійна техніка – все це результат роботи міської влади та депутатського корпусу.

«Я хочу щиро подякувати і міському голові, і депутатам, які постійно допомагають нашому закладу, адже без такої підтримки ми б не змогли досягти такого результату», - зазначила директорка ДНЗ №13 Алла СЛЮСАР.