Надрукувати
Перегляди: 1663

Минулими вихідними, 28-29 січня, керівники та вчителі навчальних закладів Сум відвідали тренінг, присвячений інноваційним освітнім програмам.

Педагоги зібралися на базі школи № 12, де і поспілкувалися із автором інноваційних навчальних програм, сертифікованим вчителем-експертом Microsoft, педагогічним дизайнером, засновником Центру нової освіти Іваном ІВАНОВИМ.

Учителі працювали над методикою та інструментами розвитку компетенцій ХХІ століття. Нині - це найпопулярніша тема сьогодення, оскільки школа має готувати не тільки до ЗНО, а й до життя в конкурентному світі з перших класів.

Під час тренінгу Іван Іванов розповів вчителям про нові моделі навчання в освіті, що визначатимуть наше майбутнє через 5-10 років; вирішення реальних завдань та напрям професійного розвитку.

Як зазначили самі педагоги по завершенню зустрічі, робота з досвідченим тренером у міні-групах у неформальній атмосфері сприяє появі нових ідей, спонукає до творчості та викликає бажання бути креативним учителем і йти в ногу з часом.