0010.jpg

Представництво Європейського Союзу в Україні втретє надає можливість сумчанам скористатися можливостями всеукраїнського проекту «ЄС: вибір молодого покоління України».

Цьогоріч організатори обрали тему енергоефективності.

На учасників чекають євровікторина, конкурс відео, дискусійні клуби, дні кар’єри, конкурс євроклубів, блок порад з енергоефективності.

Участь у цих заходах дасть змогу кожному із конкурсантів спробувати себе в ролі автора найкращого відео на тему збереження енергії у двох номінаціях серед аматорів та професіоналів; відвідати 30 зустрічей в усіх регіонах України, під час яких можна поспілкуватись на тему Європи або енергоефективності; фестивалі працевлаштування у Києві та регіонах, де кожен зможе пройти тренінги та поспілкуватися з представниками найкращих компаній Європи та України; змагання євроклубів зі всієї України, у якому будуть визначені найактивніші та найдієвіші молоді євроактивісти, а також отримати дієві рекомендації, як зекономити на платіжках за житлово-комунальні послуги та зберегти довкілля.

Найкращих обиратимуть за 5 номінаціями.

Детальну інформацію та умови участі можна знайти за посиланням, або звернутись за тел.: (044) 425 77 09 чи написати на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..