0012.jpg

З метою виховання у дітей та молоді милосердя, співчуття до ближнього, привернення уваги суспільства до проблем онкохворих дітей, на базі Конгрес-центру СумДУ провели міську благодійну виставку-конкурс дитячих малюнків «Добро очима дітей».

Даний захід відбувся (у рамках проекту «Допоможемо дітям», який реалізує Сумське міське громадське об’єднання захисту прав та інтересів дітей-інвалідів з психофізичними вадами «Світоч».

У рамках виставки було розгорнуто роботу соціальної Art-майстерні «Hand-made та з добром у серці». Проведено 12 благодійних майстер-класів з різних декоративно-ужиткових технік для 120 дітей.

За підтримку благодійних ініціатив і проведення на високому професійному рівні майстер-класів соціальної ART-майстерні «Hand-made та з добром у серці» організатори висловлюють щиру вдячність педагогам Палацу дітей та юнацтва: Валентині КОЗДРОВСЬКІЙ, заслуженому майстру народної творчості України, керівнику народної студії образотворчого мистецтва «Країна мистецтва», Віті КОСЕНКО, викладачу зразкової майстерні художньої кераміки, Людмилі ДІЖЕВСЬКІЙ, викладачу народної студії образотворчого мистецтва «Країна мистецтва», Ірині ДМИТРЕНКО, керівнику зразкової майстерні художнього ткацтва і лялькарства, Наталії БАБЕНКО, керівнику зразкової майстерні художньої вишивки та бісероплетіння; педагогам дитячої художньої школи ім. М. Лисенка: Любові ЯРЦОВІЙ, заступнику голови обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України, заступнику директора, Ользі ПЕРЕЯСЛОВІЙ, викладачу-методисту, Любові Яровій, викладачу-методисту, Олександру ЗАСТУПУ, Людмилі ТЕРНО, Ярославі МУДРОВІЙ; педагогу СумДПУ ім. А. С. Макаренка Ользі ГУЛЕЙ, члену Національної спілки майстрів народного мистецтва України та студентам факультету мистецтв Навчально-наукового інституту культури і мистецтва Ірині РАСТОВІЙ та Ілоні ГРОМІКО.
Особливу вдячність – директору Конгрес-центру Сергію ХВОСТОВУ та куратору галереї «Філантроп» Сергію ТИХЕНКУ.

Список переможців