002.jpg

Під час щотижневої апаратної наради при Сумському міському голові представники організаційного комітету благодійної акції «Серце до серця» вручили посвідчення волонтерів та скриньки для збору коштів представникам міської ради.

Серед них Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО, секретар Сумської міської ради Андрій БАРАНОВ, начальник відділу молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО та директор КУ «Сумський міський центр дозвілля молоді» Марина ПОПАТЕНКО.

«Ця акція стала вже традиційною для сумчан, адже в цьому році буде дванадцятою за ліком. Вона буде тривати з 9 березня по 9 квітня та завершиться благодійним забігом «Біжу заради життя дітей». Всі кошти, які будуть зібрані, будуть направлені для закупівлі медичного обладнання для дітей з вадами зору», - повідомив координатор акції Богдан СКИБЧИК.

 

Олександр Лисенко підтримав акцію та закликав долучитись всіх працівників виконавчих органів.

Минулоріч фонд «Серце до серця» організував 11 Всеукраїнську благодійну акцію, яка тривала з 4 по 24 квітня. Кошти збиралися з метою придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласні лікарні України. Результатом проведеної акції стали зібрані понад 3 млн грн.