Надрукувати
Перегляди: 1123

Співробітники поліції затримали 50-річного жителя обласного центру при спробі підірвати будинок колишньої дружини.

На момент затримання чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Ще до приїзду поліції він встиг підірвати газову духовку на кухні, чим дуже налякав всіх мешканців будинку та сусідів.

«Біля будинку поліцейських зустріли налякана господиня, її син з приятелем та донька, які вказали на нетверезого літнього чоловіка як винуватця події, - розповів начальник Сумського відділу поліції Павло КАРАБУТА. – Оглянувши приміщення, правоохоронці встановили, що вибух не завдав видимих суттєвих пошкоджень газовому обладнання. В ході спілкування з поліцейськими жінка повідомила, що її колишній чоловік прийшов пізно ввечері до будинку в нетверезому стані, та став чіплятись до неї, погрожуючи вбивством. А потім кинув до газової духовки два балона для заправки запальничок, намагаючись підірвати будинок».

Під час огляду садиби правоохоронці натрапили на цілий арсенал зброї та боєприпасів, який чоловік незаконно зберігав в своїй кімнаті та гаражі. Тепер йому доведеться відповідати як за погрозу вбивством, так і за незаконне зберігання зброї.