Надрукувати
Перегляди: 1368

Представники міської влади привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з їхнім професійним святом, що відзначатиметься цієї неділі.

На урочистості завітали міський голова Олександр ЛИСЕНКО, його перший заступник Володимир ВОЙТЕНКО, профільний заступник Олександр ЖУРБА, голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку Вікторія ГРОБОВА, помічник міського голови Юрій КОМАРОВ.

Очільник міста у своєму виступі подякував усім присутнім, а також їх колегам, які цього дня залишились на робочих місцях, за те, що своєю щоденною працею дбають про комфорт у місті та оселях городян, надають різноманітні послуги, забезпечуючи життєдіяльність сумчан, роботу підприємств, установ та закладів.

Багато приємних слів лунало цього дня від керівництва міста на адресу працівників комунальних підприємств. Олександр Лисенко подякував водоканалівцям, транспортникам і шляховикам за те, що допомагають втілювати в життя задуми, покликані підвищити якість життя у місті. Міський голова побажав винуватцям свята здоров’я, наснаги, добробуту в родинах та вручив кращим працівникам сфери житлово-комунального господарства і сфери послуг грамоти.