004.jpg

У п’ятницю та суботу, 24 і 25 березня, у виставковому центрі «Іллінський» Сумської торгово-промислової палати відбуватиметься VI Міжрегіональна спеціалізована виставка «Сучасне будівництво та енергозбереження».

Відвідувачі виставки матимуть можливість ознайомитись із сучасними технологіями будівництва та утеплення будинків і промислових об’єктів, переобладнанням опалювальних систем на інші види палива, застосуванням сонячних батарей та іншого енергоощадного обладнання.

Виставка працюватиме з 10:00 до 16:00 години.

24 березня об 11:00 відбудеться урочисте відкриття заходу.

Довідки за тел.: (0542)61-09-45.

У рамках VI Міжрегіональної спеціалізованої виставки 24 березня об 11:00 у конференц-залі виставкового центру «Іллінський» (2-й поверх) відбудеться форум «Альтернативні джерела енергії: рішення для бізнесу та господарства»

Під час заходу будуть висвітлені питання щодо сучасного стану і тенденцій розвитку сонячної енергетики в Україні та на території Сумської області, переваг «зеленого тарифу» для бізнесу та приватного господарства; практики та вигод використання сонячних батарей у бізнесі, особливостей процедур встановлення сонячних батарей для юридичних осіб; а також йтиметься про твердопаливні котли як чинник підвищення ефективності господарської діяльності.

Семінар розрахований на керівників бізнесу, інженерів підприємств та всіх зацікавлених у використанні в своїй діяльності сонячної енергетики.

Участь безкоштовна.

Для запису на семінар необхідно зареєструватись до 22 березня. Зробити це можна за посиланням, за тел.: (0542)77-07-67, 066-055-40-66 чи повідомити на е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..