Надрукувати
Перегляди: 1395

29 квітня у Сумах відбудеться чергова наймасштабніша всеукраїнська екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!».

З цієї нагоди 21 березня у обласному центрі відбулася зустріч представників ГО «Let's Do It,Ukraine» з молодіжними організаціями міста та представниками міської влади.

Зокрема мова йшла про визначення локацій по місту, де саме буде проходити прибирання та про залучення до цього пересічних сумчан, комерційних та некомерційних громадських організацій, компаній та державних установ.

До обговорення всіх нюансів проведення акції у Сумах долучилися начальник відділу культури та туризму Наталія ЦИБУЛЬСЬКА, начальник відділу у справах молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО, начальник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслан ГОЛОПЬОРОВ та начальник відділу екології, енергозбереження та розрахунків за енергоносії Світлана МАРТИНЕНКО.

За словами Руслана Голопьорова, управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» готове сприяти у визначенні місць для прибирання. Головне ж - завчасно звернутися до структурного підрозділу з такою пропозицією.

Аби ж цьогоріч акція «Зробимо Україну чистою разом!» набула в Сумах ще більшого резонансу, начальник відділу культури та туризму Наталія Цибульська запропонувала долучити до розповсюдження інформації бібліотеки міста.

За більш детальною інформацією можна звертатися до обласного координатора акції в Сумах Ірини МИХАЛЕВИЧ за тел.: (050) 0810622.