006.jpg

Кожного року відділ у справах молоді та спорту організовує стажування молоді у виконавчих органах місцевого самоврядування.

У 2017 році стажування триватиме понад 2 місяці, а учасники стажування вже розподілені по структурним підрозділам та комунальним установам.

«Під час стажування молодь має змогу ознайомитися зі специфікою роботи виконавчих органів ради, положеннями та статутами, із законодавчими та нормативними актами, які регламентують роботу виконавчих органів Сумської міської ради, підприємств, установ та організацій, проходження курсу навчання з діловодства, роботи з оргтехнікою тощо. Зможуть відвідати засідання Сумської міської ради, засідання виконавчого комітету, постійних комісій, нарад, а також інші заходи, які проводяться міською радою, її управліннями та відділами», - повідомила начальник відділу у справах молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО.

Для стажерів організовуються різноманітні тренінги. Серед них: «Робота в команді та комунікації»; «Рівні прийняття рішень»; «Медіаграмотність». У цьому році для учасників стажування заплановано проведення імітаційної гри «Служитель народу».

По закінченню стажування молоді люди отримають сертифікат про проходження стажування в структурних підрозділах СМР, а найбільш успішні та наполегливі залишаться працювати у виконавчих органах Сумської міської ради.