Надрукувати
Перегляди: 1503

Департамент соціального захисту населення здійснює надання одноразової матеріальної допомоги жителям міста – військовослужбовцям, котрі у 2017 році уклали контракт на проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України.

Така допомога надається містянам, які у поточному році уклали контракт на проходження військової служби за контрактом у ЗСУ і на момент звернення за її отриманням проходять військову службу. При цьому при зверненні за допомогою та на момент укладання контракту військовики повинні мати зареєстроване місце проживання в Сумах.

Розмір одноразової матеріальної допомоги складає 3 тис. грн.

Для її отримання військовослужбовець за контрактом повинен надати (особисто, через уповноважену особу, поштою) департаменту соціального захисту населення заяву, інформацію про особовий рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі, документи, що підтверджують реєстрацію місця проживання в місті Суми на момент звернення за допомогою та на момент укладання контракту, довідку військової частини про перебування на військовій службі за контрактом у Збройних Силах України із зазначенням дати укладеного контракту, а також копії паспорта, реєстраційного номеру облікової картки платника податків (крім осіб, які мають відмітку в паспорті про відмову від прийняття такого номера).

Прийом документів проводиться з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00 (перерва з 12:00 до 13:00) за адресою: вул. Харківська, буд. 35, каб. № 122, № 123.

Тел. для довідок: 60-44-64, 79-02-05.