Надрукувати
Перегляди: 1435

Представник німецької Служби Старших Експертів (SES) Карл-Хайнц ВЕСТЕНХОФЕР прибув до Сум для проведення майстер-класів для студентів харчових спеціальностей у рамках реалізації проекту у галузі освіти.

Заходи, які передбачені програмою, будуть тривати до 30 квітня та передбачають цілий ряд практичних лекцій та майстер-класів у закладах освіти.

Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО, директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана ЛИПОВА та Карл-Хайнц Вестенхофер обговорили план реалізації програми та домовились про подальшу співпрацю. Зокрема, німецький експерт зазначив, що подальша співпраця можлива у форматі німецько-українських обмінів студентів.

«Програми академічної мобільності на даний час є дуже популярними і, на мою думку, є корисними для студентів, адже обмін досвідом сприяє професійному зростанню. Ми вже маємо подібний досвід з Одесою, тому запрошуємо і сумчан до такої співпраці», - зазначив Карл-Хайнц Вестенхофер.

Нагадаємо, гість представляє німецьку Службу Старших Експертів (SES), що об’єднує фахівців і керівних працівників-пенсіонерів, які надають консультативні послуги. Починаючи з 1983 року ця некомерційна організація пропонує допомогу по всьому світу, переважно в країнах, що розвиваються, і країнах з перехідною економікою, а також в самій Німеччині.