Надрукувати
Перегляди: 1496

За місяць, 14 травня, у Сумах відбудеться відкритий Сумський регіональний чемпіонат з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу.

У залі Конгрес-центру СумДУ, що розташований за адресою: м. Суми, вул. Покровська, 9/1, зберуться справжні професіонали у сфері краси.

Адже до участі у чемпіонаті запрошуються суб’єкти господарювання, що надають послуги перукарень, салонів краси та косметології, учні профільних навчальних закладів.
Змагання відбуватимуться у двох вікових категоріях. В категорії юніорів мають право брати участь особи до 23 років (за винятком 23-го дня народження в день виступу). В основній віковій категорії можуть брати участь особи від 23 років і старше (без обмежень за віком).

Переможців обиратимуть за наступними номінаціями:

«Перукарське мистецтво» (авторська чоловіча салонна стрижка, укладка; авторська жіноча салонна стрижка, укладка; коктейльна зачіска з елементами плетіння; стильний «Хвіст»; весільна зачіска; жіночий модний образ «Full Fashion Look» - Women; чоловічий модний образ «Full Fashion Look» - Men).

«Макіяж» (подіумний макіяж; весільний макіяж).

«Нігтьова естетика» (чоловічий салонний манікюр; жіночий салонний манікюр; салонне моделювання нігтів за гелевою технологією; салонне покриття нігтів гель – лаками; Комерційний дизайн гель – лаками; розпис пласким пензлем «Китайський розпис». Тема: «Краса живої природи»; робота у коробочках: «Художній розпис». Тема: «Посміхнись»).

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті оргкомітету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Контактні телефони: (050)909 49 48, (098) 909 49 48.

Заяви на участь у чемпіонаті необхідно надіслати на електронну пошту оргкомітету: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із зазначенням теми листа «Заява на участь».

Заяви на участь приймаються до 4 травня.