Надрукувати
Перегляди: 1330

Земельні ділянки звільнили від незаконно встановлених тимчасових споруд.

На виконання пункту 2.7.4. рішення Сумської міської ради від 25.07.2012 № 1668-МР «Про затвердження Порядку звільнення земельних ділянок від незаконно встановлених тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території міста Суми» (зі змінами), три об’єкти, власники яких невідомі, демонтували та вивезли. Серед них: тимчасові споруди «Яйце» по вул. Інтернаціоналістів, біля буд. 18 та «Фрукти та овочі» перехрестя вул. Харківська та СКД, група зблокованих тимчасових споруд жовто-білого кольору (3 шт.) по вул. Героїв Крут, біля магазину промислових товарів ТОВ «Тандем РЛ».

Комунальне підприємство «Міськсвітло» відключило тимчасові споруди від електромережі, ТОВ «СНД-АВТОРТАНС» їх демонтувало та вивезло. Після надання документів на право власності та оплати відповідних робіт до міського бюджету, об’єкти повернуться до власників.

Демонтовані тимчасові споруди зберігаються на території комунального підприємства «Сумижилкомсервіс». Власники об’єктів можуть їх повернути, звернувшись до управління архітектури та містобудування Сумської міської ради за адресою: вул. Воскресенська, 8А, телефон для довідок 700-105, 700-104.