003.jpg

На сьогодні відремонтували дорожнє покриття по вулицях Тараса Шевченка та Луговій, наступними ремонтуватимуть дороги на вулицях Герасима Кондратьєва, Роменській та ін.

На ремонтні роботи планують задіяти 3 нові трактори та 2 МАЗи, також в управлінні капітального будівництва та дорожнього господарства провели тендер на великий навантажувач.

До поминальних днів вже зробили капітальний ремонт дороги в районі «кладовища 40-а підстанція». Ремонтні роботи завершені по вулицях Т. Шевченка та Луговій.
«У денному режимі виконувати ремонт практично неможливо, тому будемо працювати у нічний час. Плануємо також почати капітальний ремонт вулиці СКД, у перспективі – заїзд на Хіммістечко», - коментує директор комунального підприємства «Шляхрембуд» Олександр ВЕГЕРА.

Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО звернув увагу на те, що негайного ремонту потребують вулиці Халтуріна та Троїцька: «Дорожнє покриття міста необхідно ремонтувати систематично, слідкувати за станом головних артерій Сумщини – це наша важлива задача. Результати весняного ремонту доріг жителі побачили на власні очі, та попереду ще багато роботи».