005.jpg

На комунальному підприємстві «Шляхрембуд» відбулась презентація нової техніки.

8 нових малогабаритних трактори тепер будуть працювати на вулицях міста. Дана техніка є багатофункціональною та розрахована на всі пори року – взимку для розчищення снігу та посипання тротуарів і доріг, а влітку для підмітання міста.

«Техніка хоч і маленька, але вона доволі потужна та зручна. Перші трактори ми отримали 2 місяці тому і вже випробували її і під час прибирання снігу, і для підмітання вулиць. Результативні показники є дуже високими, а малі габарити обумовлені потребою прибирання вузьких тротуарів та дворів», - зазначив директор КП Олександр ВЕГЕРА.

Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО теж долучився до тестування оновленого техно-парку та обговорення подальших планів розвитку комунального підприємства та покращення якості прибирання міста.

«Придбання нової техніки є необхідним заходом на будь-якому підприємстві, адже нова техніка – це краща якість. Впевнений, що цей крок буде прикладом і для обслуговуючих організацій, адже, на мою думку, ЖЕКи теж мають розширювати та оновлювати власний технічний склад», - прокоментував Олександр Лисенко.