Надрукувати
Перегляди: 1379

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголосило проведення конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування у 2017 році».

Стартував конкурс 3 квітня. Він покликаний сприяти органам місцевого самоврядування у здобутті нових знань та обміну досвідом роботи, підвищення стандартів їх діяльності в Україні.

Цьогоріч на конкурс обрано такі теми: «Прозорість та підзвітність місцевого самоврядування», «Практики розвитку регіонів та громад, засновані на власних стратегіях та ресурсах», «Співробітництво територіальних громад».

Кращих обиратимуть серед обласних, районних, міських, сільських та селищних рад.

Заявка на участь у конкурсі має бути створена виключно у форматі Microsoft Word та надіслана до 30 вересня 2017 року на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» протягом 2012-2013 років впроваджувався Центром експертизи реформ місцевого самоврядування Ради Європи в рамках Програми «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні». Проведення таких конкурсів є загальноєвропейською ініціативою, яку з 2012 року підтримує і Україна як держава – член Ради Європи. З 2014 року, організатором Конкурсу є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

За більш детальною інформацією можна звертатися за тел.: (044) 303 - 99 – 16, 590 – 47 – 76 або ознайомитися з нею на офіційному веб-сайті Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.