Надрукувати
Перегляди: 1395

15 та 16 травня у Сумах відбудеться навчання у сфері публічних закупівель.

Запрошують на нього членів тендерних комітетів.

На семінарах, які відбудуться у Сумській торгово-промисловій палаті, будуть розглянуті поточні зміни до законодавства, успішна практика проведення закупівель, приклади проблемних ситуацій. Зокрема змова піде про: планування закупівель у 2017 році; закупівлю комунальних послуг, коли розпочинати та оголошувати закупівлі; закупівлю енергоносіїв за переговорною процедурою; закупівлю природнього газу за процедурою відкритих торгів; внесення змін до річного плану та додатку, нові правила оприлюднення; внесення змін до договору про закупівлі відповідно до Закону; правильне оприлюднення звіту про укладений договір: покрокова інструкція; вимоги до учасників за статтею 17 Закону: як правильно прописати та інше.

Тренінги проведе кандидат економічних наук, лектор семінарів з навчання та підвищення кваліфікації членів комітетів з конкурсних торгів, тендерних комітетів протягом 3 років Олександра БІЛОПІЛЬСЬКА.

Інформація, надана під час семінару, стане у пригоді і тим замовникам, які хоч і не повинні створювати тендерні комітети, але проводять допорогові закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro.

Вартість навчання для замовників за 1 людину становить 1110 грн. з ПДВ.

По закінченню навчання видаються сертифікати.

Для реєстрації на участь у семінарі та отримання додаткової інформації, звертайтеся за телефоном (0542) 77-07-67, (067) 542-91-19 або на е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Навчання відбудеться за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 7А (ВЦ «Іллінський», 2 поверх, зал №3).