Надрукувати
Перегляди: 1664

Представники міської влади взяли участь в урочистостях з нагоди Дня охорони праці в Україні та Всесвітнього дня охорони праці.

Тих, хто стоять на сторожі життя і здоров’я працюючих, вітали міський голова Олександр ЛИСЕНКО та його заступник Ольга ВОЛОШИНА.

Очільник міста зазначив, що найвищі цінності – це життя і здоров’я людини. І їх захист потребує чималих зусиль, адже інколи людська діяльність пов’язана з небезпечними ситуаціями, особливо, при виконанні службових обов’язків.

«Ми повинні йти на роботу у гарному настрої і при доброму здоров’ї і так само повертатись додому. А для цього необхідно працювати по інструкціях, дотримуватись правил. Тож дякую всім, хто здійснюють нагляд за безпекою праці на виробництві, працюють над усуненням шкідливих і небезпечних виробничих факторів», – зазначив очільник обласного центру.

За вагомий особистий внесок у напрямку створення належних, безпечних і здорових умов праці на робочих місцях, високий професіоналізм та з нагоди Дня охорони праці в Україні в рамках Всесвітнього дня охорони праці Олександр Лисенко вручив грамоти міського голови переможцям міського конкурсу-огляду з охорони праці.

Також цього дня віншували працівників сфери охорони праці міста та області й переможців регіонального туру конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Список нагороджених грамотами міського голови