Надрукувати
Перегляди: 1874

Директори сумських шкіл відвідали майстер-клас з теми «Використання інтерактивної дошки як одна з вимог сучасного навчального процесу в умовах реформування освіти».
Захід, організований Інформаційно-методичним центром, відбувся у школі № 30. Провели його для того, аби донести до директорів загальноосвітніх навчальних закладів міста необхідність використання в освітньому процесі інноваційних засобів, які зацікавлюють учнів матеріалом та формують мотивацію до навчання.

Директори ознайомилися з основами та принципами роботи інтерактивного комплексу, програмним забезпеченням, зі способами використання на уроках, переконалися, що робота з інтерактивними та мультимедійними пристроями істотно допомагає навчанню. Інтерактивий комплекс - це добрий вибір для тих учителів, які хочуть зацікавити своїх учнів, підвищити якість навчання, полегшити засвоєння матеріалу тощо.

Присутні впевнилися, що великою перевагою мультимедійних комплексів є те, що вони дають можливість наглядно ознайомити учнів зі складними процесами в динаміці їх віртуальної зміни, а це в свою чергу підвищує ефективність проведеного уроку.