0012.jpg

29 квітня, у рамках акції «Зробимо Україну чистою разом», більше п’яти сотень місцевих мешканців одночасно вийшли на масштабне прибирання міста.

Організували захід громадські організації «Let’s do it, Ukraine», «Батьківщина молода» та «Фундація регіональних ініціатив» спільно з КУ «Сумський міський центр дозвілля молоді» та підрозділами Сумської міської ради.

Завдяки волонтерам та небайдужим жителям міста було прибрано чимало локацій у місті Суми. Враховуючи те, що охочі допомогти знайшлися і в інших містах, акція набула обласного масштабу.

Після завершення прибирання на сумчан та гостей міста чекало незабутнє продовження - "ЧистоFEST". Присутні мали змогу насолодитися виступами дитячих танцювальних колективів, виступами юних артистів міста, байкер-шоу, рок-концертом та багатьма іншими вражаючими видовищами.

Сумський міськоий голова Олександр ЛИСЕНКО також долучився до акції та закликав сумчан бути свідомими та активними, кожного дня роблячи Суми кращими.

«Висловлюємо подяку усім організаторам, волонтерам та небайдужим жителям нашого міста та області. Дбайте про чистоту природи, чистоту думок та чистоту вчинків. Ми в силах змінити все!», - зазначила координаторка обласного осередку ГО «Let’s do it, Ukraine» Ірина МИХАЛЕВИЧ