0012.jpg

Городяни, яким необхідна юридична консультація, можуть звернутися до приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги.

Працює така при виконавчому комітеті міської ради.

Тут сумчани можуть отримати від фахівців правову інформацію, консультацію та роз’яснення з правових питань, спадкового права; скласти заяву, скаргу та інші документи правового характеру; отримати допомогу щодо забезпечення доступу до вторинної правової допомоги.

Всі ці послуги надаються спеціалістами правового управління міськради з метою формування у громадян твердого розуміння правових норм, непорушності права та закону, а також вміння орієнтуватися в чинному законодавстві.

Окрім того, приймальня з надання безоплатної первинної правової допомоги покликана створити належні умови для набуття громадянами певного обсягу правових знань та навичок у їх застосуванні, надати безоплатні консультації особам, які потребують соціального захисту та підтримки.

Прийом громадян здійснюється у вівторок з 17:20 до 19:00; четвер о 17:20 за адресою: м. Суми, пл. Незалежності, 2, каб. 10, 1-й поверх.

Контактні тел.: (0542) 700-632, 700-631.