001.jpg

26 травня у виставковому центрі «Іллінський» Сумської торгово-промислової палати відбудеться XІV Міжнародна універсальна виставка міжрегіональної і зовнішньоекономічної співпраці «Слобожанський міст-2017».

Метою виставки, організованої Сумською торгово-промисловою палатою, є презентація потенціалу підприємств і організацій регіону, залучення інвестицій в економіку області.

«Сумська торгово-промислова палата створює умови для поглиблення та зміцнення ділових зв’язків на національному і міжнародному рівні. Запрошуємо членів бізнес-спільноти Сумщини, України та світу презентувати свій виробничий та науковий потенціал на цьому престижному міжнародному заході», – зазначив президент Сумської торгово-промислової палати Костянтин МАКАРЕНКО.

Наразі серед учасників виставки заявлені підприємства й установи України та Польщі. Загалом очікується, що свої здобутки представлять близько 30 суб’єктів України та світу.

Особливістю цьогорічного заходу стане проведення бізнес-форуму, в якому візьмуть участь представники Міжнародного Трейд-клубу в Україні.
Свою участь у заході підтвердили дипломати, економічні радники Посольств Болгарії, Бельгії, Канади, Литви, Словаччини, Угорщини в Україні, промисловці та підприємці Азербайджану й інших держав».

Виставка розпочнеться 26 травня о 10:00 у приміщенні ВЦ «Іллінський» за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 7-а.

Об 11:00 на другому поверсі ВЦ «Іллінський» (зала «Атріум») відбудеться бізнес-форум за участю представників ділових кіл Сумщини та світу. По його завершенні бізнесмени проведуть В2В-перемовини.

Для участі у виставці слід надіслати заявку на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Довідки за тел.: (0542) 61-09-25; (066)4402866.

Нагадаємо, І виставка «Слобожанський міст» відбулась у 2004 році. За три роки за її запровадження та проведення Сумська торгово-промислова палата отримала визнання в номінації «Товари та послуги» в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».

У 2008 році Міністерство економіки України офіційно присвоїло виставці статус «міжнародна», бо серед її експонентів були представники не тільки близького, а й далекого зарубіжжя.