005.jpg

Строк повноважень діючого консультативно-дорадчого органу спливає 1 липня 2017 року.

27 квітня 2017 року створено ініціативну групу з підготовки проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Сумської міської ради. Відповідне розпорядження підписане міським головою за № 136-Р.

Ініціативній групі не пізніше ніж за 45 календарних днів до проведення установчих зборів необхідно підготовати повідомлення про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах, відомості про склад ініціативної групи та прізвище, ім'я, електронну адресу та номер телефону відповідальної особи, а за 30 календарних днів – припинити приймати заяви від інститутів громадянського суспільства для участі в їх проведенні.

У разі виявлення невідповідності документів, поданих інститутом громадянського суспільства під час збору заяв для участі в установчих зборах, ініціативній групі не пізніше ніж за 15 календарних днів до проведення установчих зборів письмово та в електронній формі треба інформувати про це інститут громадянського суспільства з пропозицією щодо їх усунення протягом семи календарних днів.

Перше засідання ініціативної групи заплановане на наступний тиждень.