Надрукувати
Перегляди: 1282

12 травня відбувся перший етап конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких буде надаватися фінансова підтримка з міського бюджету у 2018 році. Про це повідомили у Департаменті соціального захисту населення.

З метою задоволення потреб територіальної громади у послугах із денного догляду за особами, які мають інтелектуальну недостатність, до 1 квітня 2017 року було оголошено про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), спрямованих на надання у місті Суми деяких видів соціальних послуг на базі інституту громадянського суспільства та в домашніх умовах, для виконання (реалізації) яких у 2018 році буде надаватися фінансова підтримка з міського бюджету.

Термін реалізації програм (проектів, заходів) встановлений з 1 січня по 31 грудня 2018 року. Усі інститути громадянського суспільства, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, мали можливість подати свою конкурсну пропозицію у період з 3 квітня по 3 травня 2017 року.

Проте, була надана лише одна конкурсна пропозиція від ГО «Товариство допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Феліцитас».

Конкурс складається з трьох етапів. Під час першого члени конкурсної комісії провели індивідуальну оцінку пропозиції громадського об’єднання та прийняли рішення про проведення другого етапу.

Захист конкурсної пропозиції (другий етап) відбудеться 19 травня о 10 годині за адресою: вул. Харківська, 35, ІІІ поверх, каб. 304. Його проведе керівник інституту громадянського суспільства або його уповноважений представник.

Після цього запланований і третій етап – оцінювання конкурсних пропозицій та складання рейтингу.

Після ухвалення міського бюджету на 2018 рік буде визначений переможець конкурсу на підставі рейтингу конкурсних пропозицій.