0012.jpg

У 2016-2017 навчальному році 30 молодих учителів займались у Школі вчителя-стажиста, яку 11 рік поспіль проводить для молодих колег Інформаційно-методичний центр.

Педагоги брали участь у майстер-класі «Ігрова та проектна технології в діяльності педагога», для них було проведено семінар-практикум «Урок у системі особистісно орієнтованого навчання» з відвідуванням уроків досвідчених учителів, працювали консультативні пункти, на яких обговорювались сучасні проблеми навчання та виховання.

У вівторок, 16 травня, на базі Інформаційно-методичного центру було проведено розширену науково-методичну раду, на якій учителі-стажисти презентували результати роботи першого навчального року.

Своїм досвідом із молодими спеціалістами ділились переможниця Всеукраїнського туру конкурсу «Учитель року-2017» у номінації «Музичне мистецтво» Валентина НОВІКОВА та лауреат обласного етапу конкурсу «Учитель року-2017» у номінації «Біологія» Світлана МІЛЬЧЕНКО.

З вітальним словом виступили завідувач кафедри теорії та методики спорту, професор Навчально-наукового інституту фізичної культури СДПУ ім. А. С. Макаренка Володимир ГОНЧАРЕНКО; старший викладач кафедри дошкільної та початкової освіти інституту педагогіки та психології СДПУ ім. А. С. Макаренка Лариса РУБАН, кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри дошкільної та шкільної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Лариса СЄРИХ.

Учителям були вручені сертифікати про навчання у школі вчителя-стажиста.