Надрукувати
Перегляди: 1421

Сумська торгово-промислова палата запрошує членів тендерних комітетів на навчання у сфері публічних закупівель.

Відбудуться такі 8-9 червня.

Учасники навчання відвідають тренінги, які проведе кандидат економічних наук, лектор семінарів з навчання та підвищення кваліфікації членів комітетів з конкурсних торгів, тендерних комітетів протягом 3 років Олександра БІЛОПІЛЬСЬКА.

На семінарах будуть розглянуті поточні зміни до законодавства, успішна практика проведення закупівель, приклади проблемних ситуацій, зокрема з питань: планування закупівель у 2017 році; закупівля комунальних послуг, коли розпочинати та оголошувати закупівлі; закупівля енергоносіїв за переговорною процедурою; закупівля природнього газу за процедурою відкритих торгів; внесення змін до річного плану та додатку, нові правила оприлюднення; внесення змін до договору про закупівлі відповідно до Закону; правильне оприлюднення звіту про укладений договір: покрокова інструкція; вимоги до учасників за статтею 17 Закону: як правильно прописати та інше.

Інформація, надана під час семінару, стане у пригоді і тим замовникам, які хоч і не повинні створювати тендерні комітети, але проводять допорогові закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro.

Навчання відбудеться за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 7А (ВЦ «Іллінський», 2 поверх, зал №3).

Вартість за навчання для замовників за 1 людину становить 1110 грн з ПДВ. По закінченню навчання кожен із учасників отримає відповідний сертифікат.

Для реєстрації на участь у семінарі та отримання додаткової інформації, звертатися за телефоном: (0542)77-07-67, 067-542-91-19 або на е-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .