002.jpg

1 червня, у День захисту дітей, для сумських дітлахів організували ряд цікавих заходів.

Зранку у Палаці дітей та юнацтва зібралася малеча з дошкільних навчальних закладів міста, аби виступити перед глядачами з творчими номерами, які разом зі своїми наставниками діти підготували у дитсадочках.

Одразу після виступу дошкільнят поруч із будівлею Палацу дітей та юнацтва відбувся концерт дитячих творчих колективів, який вражав своєю розмаїтістю та енергійністю.

Присутні на заході заступник міського голови Ольга ВОЛОШИНА, а також депутати міської ради Вікторія ГРОБОВА та Олексій РЯБЕНКОВ привітали дітей з їхнім святом.

«Дорогі наші діти, сьогодні по-справжньому ваш день. Святкуйте, розважайтеся і будьте щасливими. Мабуть той факт, що у День захисту дітей починається літо, робить це свято ще приємнішим. Тож у вас є три місяці, аби набратися сил, оздоровитися і сповненими сил 1 вересня повернутися до школи», - сказала Ольга Волошина.

Депутати Вікторія Гробова та Олексій Рябенков підготували солодкий подарунок для найбільш активних та завзятих дітлахів, які брали участь у всіх конкурсах, що відбувались під час святкової програми.

Діти залюбки відгукувалися на всі заклики ведучих, які розважали, смішили присутніх, словом, влаштували справжнє свято дитинства.