Надрукувати
Перегляди: 1914

У Сумах у День захисту дітей вперше влаштували свято з подарунками для малечі працівників структурних підрозділів, що підпорядковані заступнику міського голови Ользі ВОЛОШИНІЙ.

До просторої та затишної конференц-зали ЦНАПу запросили дітей та онуків працівників управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми», відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, сектору з питань забезпечення роботи адміністративної комісії, управління «Інспекція з благоустрою м. Суми», а також управління Держпродспоживслужби в м. Суми. Залу прикрасили малюнками малечі та виставили дитячі поробки.

«Я хочу, щоб ви всі були здорові. Жили в достатку, мирі та любові», – зазначила, звертаючись до дітей і присутніх на святі дорослих, Ольга Волошина.

Студенти Сумського медичного коледжу підготували для малечі розважальну програму. Хлопчики та дівчата послухали пісень, а також потанцювали та пограли разом із Міньйоном та його друзями.

Артисти настільки розпалили публіку, що часом до дітей приєднувались і дорослі.

Дітлахи та їхні рідні віддячили студентам за старання оплесками та щирими усмішками. Із нематеріального артисти отримали Подяку від заступника міського голови та торт від ЦНАП, адже, як зауважила його директор Алла СТРИЖОВА, вони теж для діти для своїх батьків.