Надрукувати
Перегляди: 1677

6 червня відбулася зустріч міського голови Олександра ЛИСЕНКА зі старшим експертом німецької програми Служби Старших Експертів (SES) паном Герхардом ХАННОМ.

Разом із очільником обласного центру на зустрічі були присутні і його заступник Альона ДМІТРЄВСКА, директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана Липова, перший заступник директора департаменту Світлана МАРИНЧЕНКО та керівник Центру реінтеграції бездомних осіб Світлана СМІЛЯК.

Олександр Лисенко привітав Герхарда Ханна у Сумах і наголосив на тому, що участь нашого міста у програмі Служби Старших Експертів (SES) вже дає позитивні результати.

«Нещодавно ми приймали вашого колегу - експерта-консультанта Карл-Хайнца ВЕСТЕНХОФЕРА, який протягом квітня проводив майстер-класи з приготування страв німецької кухні для учнів та майстрів виробничого навчання у ПТНЗ нашого міста. Звичайно, ще є багато сфер, в яких ми б могли отримати від вас корисні поради», - сказав міський голова.

Герхард Ханн подякував за теплий прийом та розповів присутнім про свої враження до сумського Центру реінтеграції бездомних осіб, керівництво якого хоче покращити надання послуг своїм постояльцям.

Саме з цією метою німецький експерт і прибув до Сум. Він надаватиме консультації фахівцям Центру щодо того, яким чином поліпшити умови перебування там бездомним особам та заохотити їх до трудотерапії.