Надрукувати
Перегляди: 1772

Депутат Верховної Ради України Ігор МОЛОТОК відвідав у Сумах Центр надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам Антитерористичної операції та членам їхніх сімей.

У закладі гостя зустрічали заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ, директор департаменту соціального захисту населення Тетяна МАСІК, директор Центру Геннадій ЛІСОВЕНКО, учасники АТО.

Народному депутату показали умови, що створені у закладі, та розповіли по його нагальні потреби. На прохання сумчан Ігор Молоток придбав для Центру гідромасажну ванну, що дозволить проводити пацієнтам підводне витягування хребта.

Під час неформального спілкування з народним депутатом сумчани порушили перед парламентарем питання забезпечення учасників АТО і сімей загиблих житлом, перегляду порядку виплати грошової компенсації військовослужбовцям за винаймання житла. Також говорили про неприпустимість підвищення страхового стажу, що необхідний для виходу на пенсію, та про необхідність ухвалення законів про право на пільгове ввезення автомобілів учасниками антитерористичної операції та про надання цій категорії права на вільне володіння зброєю.

Учасники АТО зазначили, що раді будуть допомозі будь-кого з народних депутатів, хто виявить бажання допомогти Центру, що тільки спинається на ноги.