0012.jpg

14 червня сумські обранці нагородили Почесною відзнакою Сумської міської ради «За заслуги перед містом» І ступеня Роберто ГУАЛА – Голову групи компаній «ГуалаПакГруп».

Таке рішення Сумська міська рада ухвалила з огляду на вагомий внесок італійського інвестора у соціально-економічний розвиток Сум, зміцнення економічного та промислового потенціалу та з нагоди відкриття нового заводу з виробництва упаковки для дитячого харчування, яке планується вже в липні. Тут буде створено близько 300 нових робочих місць.

На сьогодні лише в Сумах одночасно працює два заводи Гуала – на вул. Лінійна та пр. Курський. І хоча зараз ГуалаПак та Гуала Кложерс – це вже цілком різні підприємства, та заснував їх Роберто Гуала.
Зараз йому вже 86 років, останні 17 з яких Роберто Гуала працює на посаді Голови «ГуалаПакГруп».

На сьогодні на заводі з виробництва закупорювальних засобів ТОВ «Гуала Кложерс Україна» та на нововму заводі з виробництва упаковки для дитячого харчування ТОВ «ГуалаПак Україна» працює сукупно майже тисяча сумчан.

Річний товарообіг ТОВ «ГуалаПак Україна» за 2016 рік становив 385,8 млн гривень. Станом на 1 червня загальна сума інвестицій у компанію склала понад 362 млн. грн. На кінець 2017 року ця цифра зросте до 500 млн гривень.