005.jpg

У Сумах підбили підсумки професійного конкурсу-огляду «На хвилі сучасності...», участь у якому взяли вчителі зарубіжної літератури, української мови та літератури навчальних закладів міста.

Конкурс-огляд відбувся в рамках Всеукраїнського науково-педагогічного проекту «Філологічний Олімп».

Відповідно до положення матеріали вчителів оцінювались у чотирьох номінаціях: «Методичні розробки уроків з використанням інноваційних педагогічних технологій», «Методичні розробки позакласного заходу з використанням інноваційних педагогічних технологій», «Методичні розробки занять курсів за вибором та факультативів», «Методичні розробки майстер-класів з використанням інноваційних педагогічних технологій».

За результатами конкурсу призові місця посіли шість вчителів, які викладають зарубіжну літературу, українську мову та літературу у школах Сум.

У номінації «Методичні розробки уроку з використанням інноваційних педагогічних технологій» ІІ місце посіли Світлана МАТВІЄНКО (вчитель школи № 25), Наталія ЧИКАЛОВА (вчитель школи №29), Інна СОРОКА (вчитель школи № 5).

У номінації «Методичні розробки позакласного заходу з використанням інноваційних педагогічних технологій» ІІІ місце посіла Любов КОСТЕНКО (вчитель школи №12).

У номінації «Методичні розробки майстер-класу з використанням інноваційних педагогічних технологій» І місце посіла Світлана ТІМЧЕНКО (вчитель школи № 20), ІІ місце - Алла БАЄВА (вчитель гімназії № 1).