006.jpg

Управління освіти і науки проводить конкурс на заміщення вакантної посади директора спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3.

До кандидатів висувають такі вимоги: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища педагогічна освіта на рівні спеціаліста або магістра; стаж педагогічної роботи не менше п’яти років; володіння на високому рівні інформаційно-комунікаційними технологіями; високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Для участі у конкурсному відборі охочі мають подати мотиваційний лист; перспективний план розвитку навчального закладу з його подальшою презентацією; особистий листок по обліку кадрів, фото 3х4; копію диплома про освіту; копії документів, що підтверджують педзвання та кваліфікаційну категорію; копію паспорта; копію трудової книжки; заяву про згоду на обробку персональних даних; медичні довідки про проходження профілактичного наркологічного огляду та про проходження психіатричного огляду.

На першому етапі конкурсного відбору відбудеться подання претендентами документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам; на другому – подання мотиваційного листа і перспективного плану розвитку навчального закладу з його подальшою презентацією; на третьому – вивчення конкурсною комісією поданих документів, мотиваційного листа і перспективного плану розвитку навчального закладу; на четвертому – проведення конкурсного відбору.

Прийом документів триватиме впродовж місяця – з 23 червня до 23 липня (вул. Харківська, 35, 4-й поверх, каб. 405, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Конкурсний відбір відбудеться 24 липня безпосередньо у навчальному закладі (вул. 20 років Перемоги, 9).

Додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору можна отримати в управлінні освіти і науки: спеціаліст І категорії Ірина РАДЧЕНКО (тел.: 32-80-66), спеціаліст І категорії-юрисконсульт Світлана СТЕЦЕНКО (тел.: 32-72-63).

Нагадаємо, попередній директор школи – Ольга ВОЛОШИНА – у березні обійняла посаду заступника міського голови.