005.jpg

У вівторок, 20 червня, у департаменті фінансів, економіки та інвестицій відбулася підсумкова зустріч заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ з експертом Служби Старших Експертів (SES) Герхардом ХАННА.

На зустрічі були присутні директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана ЛИПОВА, директор департаменту соціального захисту населення Тетяна МАСІК та директор Центру реінтеграції бездомних осіб Світлана СМІЛЯК.

За час свого перебування в Сумах (упродовж більш ніж 2-х тижнів) пан Герхард щоденно працював з мешканцями Центру, надаючи допомогу у соціальній інтеграції шляхом стимулювання їх до праці та трудотерапії.

Разом вони збудували дві теплиці для вирощування овочів. За кошти, передбачені на реалізацію проекту з боку Служби Старших Експертів, було придбано комплектуючі матеріали та розсаду овочів.

У ході роботи експерт вносив пропозиції щодо налагодження трудових процесів, освоєння мешканцями Центру ремісничої діяльності для успішної інтеграції у суспільство.

Спілкування та співпраця з паном Герхардом сприятимуть подальшому вдосконаленню та підвищенню ефективності роботи працівників Центру з соціальної адаптації та інтеграції бездомних осіб.

У свою чергу пан Герхард висловив задоволення організацією роботи Центру та сподівання на продовження співпраці в рамках програми SES.