007.jpg

У середу, 5 липня, із Сум на поміч бійцям 58-ї окремої мотопіхотної бригади після капітального ремонту відправили броньований «гелендваген».

Автомобіль вже був у зоні АТО, та, потрапивши там в аварію, вже не міг служити нашим бійцям, тому його повернули до Сум.

Тут броньовик відремонтували, замінивши в ньому двигун та ходову частину. Загалом на ремонт цього автомобіля витратили близько 100 тис. грн.

Заступник голови Спілки ветеранів АТО Сумської області Юрій УДОВЕНКО зазначив: «Повністю повернути автомобіль до життя вдалося завдяки підтримці відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг, приватним перевізникам та підприємцям, які допомогли коштами. Сьогодні відремонтований гелендваген відправляється до зони АТО, на місці призначення має бути вже вночі».

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО подякував всім, хто робить таку потрібну справу – допомагає нашим бійцям.

«Звичайно, держава допомагає нашій армії. Проте з огляду на доволі скрутний час прошу сумчан не залишатися байдужими і допомагати нашим хлопцям тим, у чому є потреба. Всі разом ми зможемо зробити набагато більше», – звернувся очільник обласного центру до сумчан.