Надрукувати
Перегляди: 1588

У четвер, 27 липня, заступник міського голови Ольга ВОЛОШИНА відзначила кращі колективи об’єктів торгівлі та ресторанного господарства та привітала їх з прийдешнім професійним святом – Днем працівників торгівлі.

Ольга Волошина вручила грамоти міського голови та цінні подарунки (книги «Суми. Вулицями старого міста») чотирьом директорам об’єктів торгівлі та одному директору підприємства ресторанного господарства.

Грамоти міського голови «За наполегливу працю, забезпечення високої культури обслуговування населення у сфері торгівлі, активну життєву позицію та з нагоди Дня працівників торгівлі» отримали колективи магазинів: «Амбар маркет», «Сам маркет», «Кошик», гіпермаркет «Епіцентр К» та кафе «Сумка».

Заступник міського голови подякувала всім працівникам сфери торгівлі, які добросовісно виконують свої обов’язки, намагаються задовільнити найвибагливіші смаки своїх покупців, дбають про якість продукції та обслуговування, а також крокують в ногу з часом, покращуючи матеріально-технічну базу своїх підприємств.