0010.jpg

Із Швейцарії до Сум вкотре завітала Маріанне ПІФФАРЕТТІ, президент благодійного об'єднання «Help-Point Sumy». За її сприяння вже понад десяток років лікарні та навчальні заклади Сум отримують нове обладнання, сучасні меблі та спецодяг для персоналу.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО, директор Сумського обласного благодійного фонду «Хельвеція» Микола РЕЗНІК та президент об’єднання «Help-Point Sumy» Маріанне ПІФФАРЕТТІ обговорили надання чергового гуманітарного конвою зі Швейцарії восени цього року.

«У рамках співпраці до Сум у вересні прибуде наступний гуманітарний конвой. Заплановано сім контейнерів гуманітарного вантажу, в яких в основному буде обладнання для медичних закладів. У 2018 році плануємо організувати доставку до Сум два конвої благодійної допомоги», – повідомила Маріанне Піффаретті.

Під час зустрічі міський голова Олександр Лисенко від усіх сумчан подякував благодійникам за багаторічну допомогу соціальним і освітнім закладам та плідну співпрацю між громадами міст Суми та Волен.

Нагадаємо, дружні стосунки між містами Волен і Суми тривають із 2004 року. Рік потому був створений Благодійний фонд «Help-Point Sumy», який відтоді опікується збором і доправленням гуманітарного вантажу.

Головна мета – надання допомоги медичним закладам, правоохоронцям, установам міста та області, від роботи яких залежить здоров’я, безпека та життя людей.