004.jpg

Управління освіти і науки проводить конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи Сумський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад № 9 «Веснянка».

 

Кандидати повинні бути громадянами України, вільно володіти державною мовою, мати вищу педагогічну освіту (початкова освіта) на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше п’яти років, вищу кваліфікаційну категорію, володіти на високому рівні інформаційно-комунікаційними технологіями, мати високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Для участі в конкурсному відборі необхідно подати мотиваційний лист, перспективний план розвитку навчального закладу (з його подальшою презентацією), особовий листок із обліку кадрів, фотографію 3х4, копію диплома про освіту, копії документів, що підтверджують педагогічне звання та кваліфікаційну категорію, копію паспорта, копію трудової книжки, заяву про згоду на обробку персональних даних, медичні довідки про проходження профілактичного наркологічного огляду та про проходження психіатричного огляду.

Документи від охочих посісти посаду директора НВК № 9 управління освіти і науки прийматиме до 31 серпня поточного року включно (м. Суми, вул. Харківська, 35, 4-й поверх, каб. 405, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Додаткову інформацію про проведення конкурсу можна отримати у спеціаліста І категорії управління освіти і науки Ірини РАДЧЕНКО (тел.: 32-80-66) та спеціаліста І категорії-юрисконсульта Світлани СТЕЦЕНКО (тел: 32-72-63).

Попередній директор «Веснянки» пішов на заслужений відпочинок.