0010.jpg

Дорогі співгромадяни!

Минуло два роки з того моменту, як українці повстали проти тоталітаризму та владного свавілля. Всупереч суспільній несправедливості і управлінській фальші ми захищали свою правду під час Революції Гідності – знакового моменту в історії країни.

Ніколи не буде забута кривава розправа над героями Майдану, тими, хто до останнього подиху захищав честь та гідність українського народу. В Україні неодмінно запанує справедливість і винуватці жорстокого кровопролиття будуть покарані.

Нехай подвиг невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної європейської держави на Богом даній землі. Цього прагнула Небесна Сотня, за це віддав своє життя наш земляк Олексій Братушка.

В пам'ять про Небесну Сотню, розстріляну під час Революції Гідності, я закликаю Вас плекати в своїх душах добро та берегти мир на Землі. Чиніть чесно та живіть у правді. Плекайте мужність, що так необхідна нам, особливо зараз - під час військового конфлікту на Сході України. Будьте вірні своїй країні і в горі, і в радості. Любіть її так, як любили сто янголів, котрі зараз спостерігають за нами з небес.

Слава Україні!