002.jpg

На черговому засіданні виконавчий комітет затвердив пільгову ціну на проїзд у комунальному громадському транспорті для учнів 1-4 класів.

Вартість проїзду у комунальних тролейбусах становитиме для цієї категорії містян 1 грн., в автобусах (маршрути № 57А «Баранівка-Центр», № 59 «Веретенівка- Баси», № 59А «Баси-Центр», №62 «Баранівка-Аеропорт», № 63 «Баси-Ганнівка») – 1,5 грн. Різницю КП «Електроавтотранс» відшкодовуватимуть з міського бюджету.

Також даним рішенням виконавчого комітету для учнів 1-4 класів запроваджено пільгові місячні проїзні на автобус. Такі коштуватимуть також уполовину дешевше – 45 грн. замість 90 грн.

Раніше такі преференції для молодших школярів розповсюджувались винятково на користування електротранспортом, а пільгова вартість однієї поїздки діяла лише в період навчального року.

Директор КП «Електроавтотранс» Віталій ОДНОРОГ попросив відтермінувати набуття чинності рішення від 15 серпня до 1 вересня з тим, аби підприємство мало час на виготовлення відповідних квитків.

Нагадаємо, раніше за наполяганням міського голови виконавчий комітет ухвалив рішення про запровадження пільгового проїзду для молодших школярів і пенсіонерів у приватному громадському транспорті. Перші впродовж усього календарного року сплачують за проїзд 2 грн., другі – 3 грн.