Надрукувати
Перегляди: 1455

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Щороку 15 лютого ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Вже 27 років минає з того часу, як закінчилася найтриваліша та найтяжча спецоперація - війна в Афганістані.

У цей день ми схиляємо голови в пам’ять про всіх, хто віддав своє життя в локальних війнах заради миру, вшановуємо тих, хто з честю пройшов випробування війною в мирний час. Вам довелося воювати вдалечині від дому - на території інших держав.

Наші земляки несли свою місію в більш як двадцяти країнах світу. Доземно вклоняємося усім, хто брав участь у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої країни.

На лінії вогню, у запеклих боях ви втратили свій страх, не жалкуючи свого життя та здоров`я, виконували свій інтернаціональний обов`язок. Без перебільшень – ви уособлення звитяги, мужності, честі та доблесті, а ваш приклад чоловічої витримки, бойового братерства допомагає нашим хлопцям в боротьбі проти агресора на Сході України.

Від усього серця бажаю вам і вашим рідним здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, мирного і щасливого майбутнього під єдиним синьо-жовтим прапором вільної незалежної України.

З повагою

 

Сумський міський голова                                                                                             Олександр Лисенко