005.jpg

Завідувачка 1-го педіатричного відділення поліклініки № 1 Лариса СЕРГЄЄВА розповіла, як правильно користуватись можливістю електронного запису до лікарів-педіатрів та вузьких спеціалістів через новітню систему «Поліклініка без черг».

Як розповіла фахівець, наразі система вже працює в дитячій поліклініці № 1 по вулиці Труда та дитячий поліклініці № 2 по вул. І. Сірка. До вересня вона функціонуватиме в тестовому режимі, а потім – в повному обсязі. Ініціатором впровадження проекту у медичному закладі є міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Сервіс передбачає запис до лікарів як в домашніх умовах з комп’ютера або смартфона, так і в поліклініці через інформаційний термінал, який знаходиться в холі на першому поверсі. Роздрукувати талончик можна в лікувальному закладі у медичного реєстратора, на терміналі або вдома.

Розклад лікарів надається в систему один раз на тиждень та активується щочетверга о дев’ятій годині ранку.
Запис до лікарів через електрону систему «Поліклініка без черг» передбачає вибір пацієнтом відвідування лікаря в зручний для нього час.

Аби у роботі з системою не виникало проблем, слід достовірно вводити паспортні дані своєї дитини та назву вулиць, особливо тих, які змінили свої назви; не реєструватись під вигаданими іменами – система здатна розпізнавати порушників, які в подальшому будуть заблоковані; не можна записуватися до одного і того ж лікаря декілька разів на день; при скасуванні візиту треба анульовувати талон.