Надрукувати
Перегляди: 1647

У п’ятницю, 1 вересня, до Дня міста в Сумах традиційно вшанували сімейні пари, які прожили разом п’ятдесят і більше років.

Цього року в центральній міській бібліотеці ім. Шевченка зібралися п’ятнадцять подружніх пар. Ще п’ять «золотих» родин, що не змогли прийти на свято, бібліотекарі відвідали вдома.

Найповажніша із родин, що того дня завітали на захід, цьогоріч відзначає 60-річчя подружнього життя.

Начальник відділу культури та туризму Наталія ЦИБУЛЬСЬКА побажала «золотим» подружжям міцного здоров’я, далі жити в любові та злагоді, цінувати і підтримувати одне одного та вручила ювілярам квіти і подарунки.

На святковому заході були присутні не лише «золоті» пари, а й їхні діти, онуки, щоб якомога більше людей відчули співпричетність до історії справжнього кохання, що побудувала міцну українську родину, здатну нести любов через все життя.

Хвилюючого настрою та особливої атмосфери святу надали вірші та пісні про кохання.

Нагадаємо, що «Золото рідного міста» відзначається вже сьомий рік поспіль за ініціативи міських бібліотекарів та активної підтримки місцевої влади. Проект має на меті піднесення важливої ролі родини у розвитку міста. Щороку його організатори традиційно вшановують сумські подружжя, які прожили разом півстоліття.